Hey Dude and Dudettes,
Jag kan stolt säga att jag faktiskt är igång med 3 revision ämnen om än knappt utan att jag ens märkt det. Tack Ebba, Finn och Alex för det!
Men det var itne det jag hade tänkt prata om, Det här med glas i kyckling.... Hur funkar det egentligen. Hur kommer glaset in i kycklingen i the first place? :S som jag fattarde så är det ju itne glas utanpå kyckling fileerna utan i dem,,, hur kom de dit? Har kycklingarna blivit matade med glas? hur kom det då in i köttet? :S
Nej det måste slunkit med när de trycker in vatten i kycklingköttet... Men ändå hur gör de det? och borde inte det vara för liten intrycks grejj så glas bitarna skulle fastnat? och hur stora är glasbitarna?
Nej jag förstår som ni kanske förstår ingenting om denna sak och jag ska inte fundera mer på det för jag kommer inte heller fram till något!
/Sebastian
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar